Com: desbloquejar algú a Facebook

Com: desbloquejar algú a Facebook

How Unblock Someone Facebook

Llocs web de xarxes socials són els que reben un trànsit enorme diàriament. Aquests llocs web han donat la seva importància a la vida de tots. Un lloc web de xarxes socials és el millor mitjà de comunicació i interacció, a més de millorar els límits del vostre negoci per augmentar les vendes. Aquesta és la raó principal; la gent tendeix a dirigir-se a aquests llocs web.



Facebook ofereix als usuaris la millor experiència que hauria de fer un lloc web de xarxes socials. Podeu comunicar-vos directament amb algú de la vostra llista d’amics mitjançant la funció de xat en directe, però de vegades us podeu ofendre i voldríeu trobar una manera de bloc algú per deixar de rebre missatges i notícies d’ell. Al cap de temps, si decidiu desbloquejar l’amic que heu bloquejat abans, podeu fer-ho fàcilment amb desbloqueig característica de Facebook. Per tant, en aquesta guia, us mostraré com desbloquejar algú a Facebook.



Desbloquejar algú a Facebook

Podeu desbloquejar algú que anteriorment heu bloquejat a Facebook seguint els passos esmentats a continuació.

Inicieu la sessió al vostre compte de Facebook i moveu el cursor a la part superior dreta de la pàgina. Feu clic al botó fletxa cap avall i seleccioneu el fitxer Configuració opció de la llista desplegable.



desbloquejar algú a Facebook-1

Si utilitzeu Aplicació mòbil de Facebook , heu de tocar la icona amb tres línies horitzontals situades a la part superior dreta. Desplaceu-vos cap avall per la llista i toqueu el botó Configuració de comptes opció.

desbloqueja algú a Facebook-2



A la finestra Configuració, feu clic a Bloqueig opció present al tauler esquerre per veure els amics que heu bloquejat abans. Dins d’aquest tauler, també podeu bloquejar aplicacions o missatges. Aquest procés és el mateix per als usuaris que han iniciat sessió a Facebook mitjançant una aplicació mòbil.

desbloquejar algú a facebook-3

A la finestra següent, dins del fitxer Gestiona el bloqueig secció, és possible que vegeu una llista d’amics que heu bloquejat a la secció Bloqueja els usuaris . Fer clic a Desbloqueja al costat del nom del vostre amic bloquejat. Confirmeu el procés i Facebook farà la resta de tasques per desbloquejar el vostre amic.

Nota: Facebook no afegeix automàticament l’amic, que heu desbloquejat, a la vostra llista d’amics. Heu de tornar a afegir-lo mitjançant el fitxer Afegir amic opció.

desbloqueja algú a Facebook-4

1 minut de lectura