Solució: missatge del compte de Samsung a la pantalla de bloqueig

Solució: missatge del compte de Samsung a la pantalla de bloqueig

Fix Samsung Account Message Lock Screen

Els mòbils Samsung són molt populars entre la comunitat d'Android i Samsung ha fabricat més del 46% de tots els dispositius Android que s'utilitzen fins ara. Samsung sol instal·lar la seva pròpia interfície d’usuari a Android existent i ve precarregat amb determinades aplicacions i serveis. Alguns d'aquests serveis tenen certs permisos per atraure altres aplicacions i mostrar notificacions al dispositiu, encara que no els heu activat personalment ni els heu proporcionat aquests permisos.



Missatge del compte de Samsung que es mostra a la pantalla de bloqueig



L’aplicació Samsung Experience mostra el missatge del compte de Samsung a la pantalla de bloqueig i no es pot descartar de les notificacions tret que es reiniciï el telèfon, fins i tot després de la notificació.

Què fa que es mostri el missatge 'Compte Samsung'?

Vam investigar el problema després de rebre nombrosos informes de diversos usuaris que es van sentir frustrats amb la notificació periòdica i van trobar un conjunt de solucions que van resoldre el problema per a la majoria dels nostres usuaris. A més, vam examinar el motiu pel qual es desencadena aquest error i és el següent:



  • Samsung Experience: Després de la nostra investigació, es va revelar que era l’aplicació Samsung Experience que estava precarregada dins del telèfon la que provocava aquest error. Aquesta aplicació no es pot desinstal·lar tret que rooteu el dispositiu perquè és una aplicació del sistema. Android ja ha concedit permisos a l'aplicació per atraure altres aplicacions i mostrar notificacions.

Ara que teniu una comprensió bàsica de la naturalesa del problema, continuarem cap a les solucions. Es recomana provar-los en l'ordre específic en què es proporcionen.

Solució 1: desactivar la notificació

En alguns dispositius Samsung, els usuaris tenen l'opció de desactivar una determinada notificació directament des del tauler. Per tant, en aquest pas, intentarem desactivar l'aplicació directament. Per això:

  1. Arrossegueu cap avall notificacions panell i llarg premeu al notificació .
  2. Commuta el botó apagat a prevenir el notificació des de recurrent .

    Manteniu premuda la notificació i la desactiveu



  3. Comprovar per veure si el problema persisteix.

Solució 2: anul·lar l'aplicació de permisos

Podem treure els permisos de l'aplicació Samsung Experience per evitar que s'apliqui a altres aplicacions. Segons el dispositiu que utilitzeu, hi ha dues maneres de fer-ho:

Per a dispositius antics:

  1. Arrossegueu al tauler de notificacions i seleccioneu ' Configuració '.

    Arrossegueu cap avall el tauler de notificacions i toqueu la icona Configuració

  2. Dins de la configuració, desplaçament cap avall i aixeta al ' Notificacions ”Opció.

    Toqueu l'opció Notificacions

  3. Aixeta al ' Menú 'Al botó superior dret cantonada i seleccioneu ' Advanced '.

    Toqueu l'opció 'Avançat'

  4. Desplaça't avall , seleccioneu ' Samsung Experiència Inici ”I girar apagat el commutar .

Per a dispositius més nous:

  1. Estirar baixar les notificacions panell i seleccioneu ' Configuració '.

    Arrossegueu cap avall el tauler de notificacions i toqueu la icona Configuració

  2. Aixeta al ' Aplicacions ”I a l’opció superior dret cantonada toca el botó ' Menú ”Opció.

    Toqueu l'opció 'Aplicacions' dins de la configuració

  3. Aixeta al ' Accés especial 'Opció i després a' Notificació Accés '.

    Toqueu l'opció 'Accés especial'

  4. Ara commutar apagat tots dos ' Samsung Experiència Inici 'I' Samsung DeX Inici '.
  5. Comprovar per veure si el problema persisteix.
    Nota: És possible que hagueu de repetir aquest procés de nou perquè es va informar que Samsung Experience Home torna a activar-se automàticament.
2 minuts de lectura